Granbergs Stugor, Hummelviksören
Granbergs Stugor, värdparet
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Granbergs Stugor Brändössä, Hummelviksören

Granbergin mökit sijaitsevat pienellä Åvan saarella, Ahvenanmaan koillissaaristokunnassa Brändössä. Paikka sijaitsee meren tuntumassa ja kauniin saariston läheisyydessä. Meillä on myös kaksi huoneistoa Åvan kylän keskustassa, näkemisen arvoisen pikkuvenesataman lähellä. Täällä voit myös yöpyä.

Mökkikylässämme käy joka vuosi turisteja ympäri maailmaa, kalastajista lapsiperheisiin ja pyöräilijöihin.

Olemme Turusta 35 minuutin lauttamatkan ja kahden tunnin etäisyydellä! Pikkukaupungista Maarianhaminasta matka kestää noin 3,5 tuntia autolla ja lautalla.

Tarjoamme teille pääsyn suurille kalastusvesille. Moottoriveneitä voi vuokrata ja kalastuslupia myydään paikan päällä 40 € viikko, 25 € kolme päivää ja 15 € päivä. Muistathän, että heinäkuussa hinta on 50 % halvempi. Syksyllä mökkimme ovat suosittuja kalastajille eri puolilta maailmaa.

Tutustu kauniin saariston ympäristöön suositulla Terhi 440-veneellä (Hondan 5 hv perämoottori). Voitte vuokrata moottoriveneitä 1-4 päiväksi hintaan 200 € tai 5-7 päiväksi hintaan 250 €. Bensa lisämaksusta. Soutuveneen käyttö maksaa 100 € / viikko.

Mökkimme 48, 49 ja 50 ovat ihanteellisia ryhmille, esim. perhejuhlille ja eläkeläisille, rauhoittavan ympäristön ansiosta. Mökit sopivat myös yritysryhmille. Meillä on nopea internet, mikä tekee etätyön mahdolliseksi. Tarjoamme teille kaikki nämä neljän tähden lomamökit viikoittain 1800 €:lla, liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan.

HUMMELVIKSÖREN, MÖKIT 48-50
Kolme saaristomaisemassa sijaitsevaa lomamökit, joilla jokaisella on oma laituri. 58 m2:n mökissä mahtuu majoittumaan 4 + 1 henkilöä, ja siellä on keittiö ja olohuone, 2 makuuhuonetta, sähkösauna ja wc. Sähkölämmitys, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi/pakastin, radio, TV ja hyper-nopea langaton internetyhteyskin on saatavilla.

Mökeissä 48-50 vuokra-aika touko-marraskuu. Viikkovuokra 770 €. Yksi yö 150 €.

Vuokra-aika alkaa klo 15:00 ja päättyy klo 12:00 lähtöpäivänä, jos muuta ei ole sovittu. Ilmoita isäntäväelle etukäteen koska olet tulossa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet maksavat 10 € henkilö. Loppusiivous maksaa 75 € / mökki, eikä tiskaus kuulu hintaan. Oletamme, että vuokraveneet on pesty ja jätetään hyvässä kunnossa seuraavalle asiakkaalle.

Erityisellä luvalla vuokranantajalta voidaan sallia enemmän ihmisiä kuin mitä on sovittu varauksen yhteydessä. Leiriytyminen mökkikylässä ei ole sallittua.

Viikkovuokralaiset, muistakaa ottaa vessapaperit ja talouspaperit mukaan.

Kaikki mökit ja huoneistot ovat savuttomia, kotieläimet eivät ole sallittuja. Kaikissa mökeissä ja huoneistoissa on juokseva vesi ja sähkö, paitsi Lökholmsörenissä, joka sijaitsee pienellä saarella. Ulkogrillit löytyvät kaikista mökeistä.

Suurimmassa osassa mökeistä ja huoneistoista on wifi.