Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Bastö Lomakylä

Bastön hotelli ja mökit tarjoavat kaikenlaisille vierailijoille unohtumattoman elämyksen! Jos haluatte pysytellä luonnon läheisyydessä mukavasti, haluamme toivottavaa teidät lämpimästi tervetulleiksi hotelliimme ja mökkeihimme.

Enemmän omaa rauhaa luonnon keskellä kaipaaville suosittelemme jotain mökeistämme tai huvilaamme. Meillä on kahdentyyppisiä mökkejä:

Hirsimökit
Nämä mökit ovat kooltaan n. 45m² ja ne ovat mukavasti kalustettuja. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi erillistä vuodetta kummassakin, olohuone ruuanlaittomahdollisuudella, sekä kylpyhuone, jossa on WC ja suihku. Wifi. Mökit ovat hieman erillään Bastön alueella, mutta ne ovat silti lähellä rantakalliota ja vettä. Hotelliin, ravintolaan ja rantasaunaan on n. 150-200 metriä.

Luksushirsimökit
Nämä mökit ovat samankokoisia kuin tavalliset mökitkin mutta suurella kuistilla ja merinäköalalla. Myös näissä mökeissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi erillistä vuodetta, olohuone, kylpyhuone jossa on suihku ja WC, sekä vastaremontoitu pieni keittiö. Wifi. Joissain mökeistä on myös tiskikone ja TV ja DVD-soitin.

Huom. Vuodevaatteet ja pyyheliinat eivät sisälly hintaan. Niitä voi vuokrata hintaan 12e/hlö ravintolatalossa sijaitsevasta kioskista, josta voi myös ostaa vessapaperia, shampoota ja suihkusaippuaa, jäätelöä, makeisia ja pienempiä tavaroita kuten hammasharjoja ja -tahnaa.

Yleensä vierailla on omat vuodevaatteet ja pyyheliinat mukana. Jos varaatte vuodevaatteet ja pyyheliinat etukäteen, varmistamme että sängyt ovat pedattuina ja pyyheliinat paikallaan ennen kuin saavutte.

Loppusiivous lähdön yhteydessä ei kuulu hintaan luksusmökeissä eikä huvilassa, vaan ne lisätään loppusummaan. Loppusiivous maksaa 70e mutta vieraat voivat hoitaa loppusiivouksen itse ja mökkien kunto tarkastetaan ennen poislähtöä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain yhdessä mökissä, ystävällisesti tarkistaa ennen varausta. Hinta on EUR 7/vrk.