Ladies European Tour - Åland 100 Ladies Open
01 Sep Ålands Golfklubb r.f

Åland 100 Ladies Open - Ladies European Tour

Tapahtumat Åland100

Ladies European Tourin kolmipäiväinen osakilpailu Åland 100 Ladies Open by Ålandsbanken pelataan Ålands Golfklubbin Slottsbanan-kentällä Kastelholmassa 1.–3.9.2022. Golfin maailmaneliittiin kuuluvat 120 pelaajaa kisaavat kaikkiaan yhteensä 250 000 euron palkintopotista. Sunnuntaina 4. syyskuuta, LET-kilpailun...

Ladies European Tourin kolmipäiväinen osakilpailu Åland 100 Ladies Open by Ålandsbanken pelataan Ålands Golfklubbin Slottsbanan-kentällä Kastelholmassa 1.–3.9.2022. Golfin maailmaneliittiin kuuluvat 120 pelaajaa kisaavat kaikkiaan yhteensä 250 000 euron palkintopotista.

Sunnuntaina 4. syyskuuta, LET-kilpailun finaalin jälkeisenä päivänä, vieraat pääsevät pelaamaan Slottsbananin mestaruuskentälle. Liput ovat samoilla paikoilla kuin finaalipäivänä, avauslyönnit väylille ja griineille ovat haastavat ja kaiken kaikkiaan luvassa on tiukkaa peliä.

Kuvaus

Yleisö on tervetullut golfkentälle seuraamaan kilpailua lähietäisyydeltä. Pääsylippuja ei tarvita, sen sijaan on erityisen tärkeää, että katsojat noudattavat kaikkia golfkentän etikettisääntöjä ja erityisesti kilpailua koskevia sääntöjä. Kentällä on runsaasti henkilökuntaa auttamassa ja vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin.

Kun haluat varmistaa eturivin istumapaikkasi kilpailupäivinä, Ålands Golfklubb aloittaa kevään aikana erityisten piknik-tuolien myynnin niille, jotka haluavat itselleen parhaan istumapaikan. Tuoli antaa pääsyn parhaimmille katsojapaikoille griinien äärellä eli siellä missä kaikki tapahtuu. Lisätietoja piknik-tuolien ostamisesta myöhemmin keväällä.

Date & time (<% occasionResult.length %>)

1 September
2 September
3 September
4 September