Packages

Havsnära golf i toppklass

Upptäck golfparadiset Åland och golfa på en av Finlands absoluta toppbanor. På Åland finns två golfanläggningar och alla utmaningar du kan önska dig. Den avkopplande resan över havet blir en trivsam del av upplevelsen.  

När en utlandsresa längre bort inte är en självklarhet kan en golfweekend på Åland vara precis det du behöver. På Åland mitt i Östersjön finns en pärla som ännu är oupptäckt av många, men vars goda rykte redan spridit sig i de europeiska golfkretsarna. Den nyrenoverade Slottsbanan ligger i en unik och historisk slottsmiljö vid havet och erbjuder en golfupplevelse utöver det vanliga. 
 
Förutom fina golfbanor erbjuder Åland ett mångsidigt utbud med utomhusaktiviteter, ett rikt kulturliv, vackert landskap och korta avstånd. Efter en dag på banan väntar en god middag på någon av Ålands utsökta restauranger. Missa inte Smakbyn nära golfanläggningen eller Pub Stallhagen på ca 10 minuters avstånd. På Pub Stallhagen kan ni också boka en guidning och provsmakning i det intilliggande bryggeriet.
 
Ni bor bekvämt på hotell Park Alandia mitt i maritima Mariehamn, där både kultur, restauranger och affärer finns inom gångavstånd.